Størst av alt er kjærligheten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere i vår ble Nina og jeg invitert opp til Mo i Rana av NLP Coach Team for å holde et foredrag på Livsglede Convent 20. mai 2017. En helg med inspirasjonspåfyll bare for damer. En helg med fokus på begeistring, nytelse, mat, vin, dans, latter, bevegelse, glede, trening, samhold, kjærlighet, lykke, takknemlighet, trivsel, helse og sinnsro.

Spennende tenkte selvsagt vi, takket ja og så begynte planleggingen. Vi to har vært venninner siden barndomstiden og kjenner hverandre godt, men ikke jobbet akkurat slik sammen før.

Vi valgte å kalle foredraget “Størst av alt er kjærligheten” og det skulle inneholde både Ninas og mine egne styrker når det kommer til tema kjærlighet. Kjærlighetens betydning i livet. Forelskelse, (den store?) kjærlighet, sorg og sist, men ikke minst, kjærligheten til deg selv.

Vi ble enig om formen ganske raskt, jobbet med våre egne deler hver for oss og kom sammen for å samkjøre. Dette fungerte godt og vi var strålende fornøyd med resultatet vi hadde fått til sammen. Vi var klare for å ta Mo i Rana med storm.

Men; så ble conventet dessverre avlyst pga. for lite påmeldte og vi sitter igjen med et ferskt, urørt foredrag vi gjerne vil dele med flere. Så ta kontakt om du som leser dette får en tanke eller en idé om hvor et slik utgangspunkt for et foredrag kunne passe.

Jeg jobber selv mye med kommunikasjon i kurs og her kommer jeg alltid inn på kommunikasjonen du har til deg selv. En viktig del av kommunikasjonen vår.

Er du bevisst din indre dialog? Det hevdes at vår hjerne kan tenke opp til 50-60 000 tanker i døgnet. Det er mange tanker det. Er disse tankene overveiende positiv, eller overveiende negativ? Er du bevisst negative tankemønster og destruktive tankefeller?

Først når du er bevisst disse kan du begynne å jobbe med din indre dialog og kjærligheten til deg selv <3