Mellommenneskelige relasjoner på dagsplanen!

Jeg slår som regel på radio når jeg står opp om morgenen, hva jeg hører på er litt forskjellig, men i dag ble det P2. Gjorde meg klar til å sette meg ned med jobb da jeg hørte noe veldig interessant på Nyhetsmorgen; hver 4. leder her i landet føler seg ikke kompetent til å håndtere oppsigelser!?  Etterfulgt av gode innspill fra både NITO-president Trond Markussen og Direktør i NHO; Nina Melsom. Det burde dette vært et fag og det burde brukes mer tid på dette i arbeidslivet. Dette var som musikk i mine ører. Hva skal dette faget innholde, spør journalisten. Empati, medmenneskelig forståelse, den gode samtalen, at det handler om å se hverandre, svarer Markussen. Melsom påpeker at oppsigelser ikke bare handler om jus, men også om mellommenneskelige relasjoner og at disse må trenes til enhver tid. Yes, yes, yes, tenker jeg.

Deretter kommer en reportasje med Oilwell og kommunikasjonsdirektør Dag Norbø. Oilwell måtte si opp 3000 ansatte og skjønte i forkant av dette at de måtte gi lederne opplæring for å håndtere oppsigelsene. De brukte rollespill. Halleluja. Jeg blir så glad. Norbø er en bra mann som stiller spørsmål som; hvordan tar du vare på den som er fulltallig? Hvordan gjennomfører du en samtale der din ansatte føler seg respektert? Hvordan takler du de sterke følelsene, hva kan du regne med kommer? Viktige spørsmål å gi ledere opplæring på og som tar vare på den ansattes verdighet i en vanskelig situasjon. “Ingen prosess kan ta fra en oppsagt smerten ved å miste jobber, men en dårlig prosess kan gjøre smerten enda større”.

Dette er hva livet dreier seg om; mellommenneskelige relasjoner. La oss få det på dagsplanen!

(Trykk på link og spol frem til 08:52 for å høre selv)

medcharlieinsta